Meeuwsen B&T

Hovenier

Meeuwsen B&T onderhoudt en realiseert tuinen voor particulieren en bedrijven. Van bestrating en beplanting tot het aanleggen van vijvers, om er voor te zorgen dat uw tuin er altijd netjes bij ligt, is het mogelijk om daarvoor een onderhoudsplan te maken en door ons te laten uitvoeren.

Een nieuwe tuin, opgeleverd in 2018

Ontwerpen

Heeft u plannen om uw tuin te renoveren of te vernieuwen? Dan helpen wij u graag bij het maken van de plannen en het uiteindelijke ontwerp. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact opnemen.

Chris aan het werk

Bestrating

Voor (sier)bestrating en de aanleg van opritten bent u bij ons aan het goede adres. We zorgen voor een goede ondergrond constructie waardoor uw bestrating er jaren tegenaan kan.

Een nieuwe oprit

Beplanting

Bij een nieuwe tuin hoort natuurlijk ook een mooi beplantingsplan. Wij kunnen u adviseren over welke beplanting goed bij elkaar past en welke soorten geschikt zijn voor uw tuin.

Nieuwe beplanting in een tuin

Aanleg nieuw gazon

Is uw gazon aan vervanging toe? Dan kunnen wij u hier uitstekend bij helpen. Door het aanbrengen van nieuwe graszoden of door middel van inzaaien. Wij kunnen uw gazon ook voorzien van een beregeningssysteem, zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken in de droge zomermaanden.

De aanleg van een nieuw gazon

Wij maken gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiermee zorgen we er voor dat de website zo goed mogelijk werkt voor je. Sommige functies op de website zullen niet meer werken als je niet akkoord gaat.