Meeuwsen B&T

Boomverzorging

Meeuwsen B&T is gespecialiseerd in het aanplanten, verplanten, onderhouden en verwijderen van bomen. Door ervaring en toepassing van huidige technieken kunnen wij elke klus klaren. Onze expertise rijkt van aanplant tot de oudste bomen. Door een enorme passie zijn we gedreven om het beste uit iedere opdracht te halen. Heeft u een probleem of vraag met betrekking tot bomen, twijfel dan niet om contact op te nemen.

Hoogtewerkzaamheden door Meeuwsen B&T

Boom kappen

Er zijn meerdere redenen om over te gaan tot het kappen van een boom. In sommige gevallen is de boom te groot geworden voor de tuin of heeft de boom aantastingen waardoor deze gevaarlijk wordt. Meeuwsen B&T beschikt over goede kennis en technieken waardoor het mogelijk is om bomen te verwijderen van elk formaat, op iedere locatie.

Het rooien van bomen is een laatste middel. In veel gevallen zijn er goede alternatieven mogelijk die leiden tot een duurzaam behoud van de boom.

Velwerkzaamheden door Chris Meeuwsen

Groeiplaats verbetering

Veel ziekte- en schadegevallen bij bomen zijn te verwijten aan een slechte of verkeerd beheerde groeiplaats. De basis van een gezonde boom begint bij de wortels. Meeuwsen B&T kan u adviseren over het verbeteren van de huidige groeiplaats zodat de boom vaak nog jaren mee kan.

Groeiverbetering door Meeuwsen B&T

Snoeien

Een van de manieren om bomen aan te passen aan hun omgeving is snoeien. Bij snoeien is het belangrijk dat iedere soort in de juiste periode wordt gesnoeid om blijvende schade aan de boom te voorkomen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het klimmen en werken met hoogwerkers kunnen we iedere tak bereiken. Ook takken boven huizen of breekbare objecten kunnen op een veilige manier worden verwijderd. Naast grote bomen snoeien we ook hagen, fruit en vormbomen.

Snoeiwerkzaamheden door Chris Meeuwsen

Kroonverankering

In de praktijk komen we vaak bomen tegen met slechte takaanhechtingen. Om uitbreken te voorkomen kunnen we deze takken zekerebn met een stormanker. Deze wordt op hoogte aangebracht en zorgt voor een veilige oplossing om takbreuk en schade te voorkomen.

Snoeiwerkzaamheden door Chris Meeuwsen

Boomstronk verwijderen

Na het vellen van een boom blijft er altijd nog een wortelkluit over. Meeuwsen B&T kan u helpen deze op een goede manier te verwijderen.

Boomstronk verwijderen door Meeuwsen B&T

Wij maken gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiermee zorgen we er voor dat de website zo goed mogelijk werkt voor je. Sommige functies op de website zullen niet meer werken als je niet akkoord gaat.